En högkvalitativ delikatess från nötköttets tjockaste del. Alberts har låtit förpacka sin oxfilé i vakuum vilket förlänger hållbarheten och låter köttet möras ända fram till tillagning. Oxfilé förhöjer rättens elegans oavsett i vilken matkonstellation den sätts in i. Dess utmärkta smakegenskaper kan varieras i det oändliga och oxfilén kan mycket väl agera huvudrätt i en festmåltid. Oxfilé kommer från en bit på djurets ryggröd där köttet är extra mjukt, tjockt och mört. Alberts använder sig endast av kött från svenska gårdar och all produktion är förlagd inom Sveriges gränser.
Denna oxfilé levereras rå, varför inte bjuda hem vänner och familj och tillaga denna exklusiva råvaran.
Storlek ca 1,8 kg
Leveranstid ca 5 arbetsdagar
Slakteri/styckanläggning: Dahlberg Slakteri AB
Anläggningsnummer: 082
Ingredienser (rek. dekl.)
Nötkött 100%
Tillagningsanvisning
Skall värmebehandlas.
Förvaring
Min: +2°C
Max: +4°C
Max lagringstid
35 dagar