Caffè Borbone Miscela Blu Bar, 1kg

Caffè Borbone Miscela Blu Bar, 1kg

Den blå blandningen i Bourbonbönor från Bar-linjen för kaffebönsmaskiner. Balanserad och fyllig: Erhållen från urvalet av blandningar för en perfekt balans mellan kropp, uthållighet och sötma. Blu-blandningen kännetecknas av sin ädla smak, kraftfulla karaktär och intensiva arom.

Caffe Borbone BLU-blandning är den rätta blandningen för målmedvetna och krävande gommar, för dig som föredrar ett kaffe med en fyllig och krämig smak.

Det kommer från en perfekt och exakt dosering som blandar Arabica och Robusta kvaliteter tillsammans med rätt nivå av rostning.

Det är ett kompakt och balanserat kaffe, smakrikt och med en stark och oefterhärmlig karaktär.

Linjen dedikerad till försäljning av Caffè Borbone är den bästa blandningen av kaffe för cafe på den nationella och internationella marknaden.

Caffè Borbone Miscela Blu passar dig som förväntar dig ett fylligt och krämigt kaffe. Genom den exakta doseringen och 60/40-blandningen av Arabica- och Robustabönor i kombination med den perfekta rostningstiden utvecklas en utsökt smak som är oöverträffad.

För napolitaner är det en ritual att dricka kaffe. Det är definitivt mer än bara en drink. Det är en viktig del av det sociala livet och rekreationen och hjälper människor att fly från vardagsproblem. Om någon bjuder oss på kaffe betyder det att den personen vill vara med dig också. Det är ingen slump att traditionen med café sospeso (kaffe på vatten) började här.

219,00 kr

BESTÄLL ONLINE TAKE AWAY